Op zoek naar een timmerman? Haarlemse Timmerwerken is jouw bouwbedrijf gespecialiseerd in timmerwerken

Allround timmerbedrijf in Amsterdam en omgeving

Opzoek naar een timmerman in Amsterdam of omgeving? Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in alle timmerwerken, voor alle klussen kunnen wij bij u langskomen voor vakkundig advies en het beste resultaat. Met oog voor detail en jarenlange ervaring bieden wij overal een passende oplossing voor. Wij werken met de beste materialen en bieden u een uitstekende service en garantie. Door een team met vakmannen zoals timmermannen, loodgieters, elektriciens, stukadoors en tegelzetters kunnen wij elke klus samen met u klaren. Wij hebben al diverse timmerklussen afgerond in Amsterdam waaronder interieurbouw (inloopkasten) tot hele tuinhuizen.

Bekijk hier onze recent afgeronde projecten

Uw verbouwing is onze zorg!

Aannemersbedrijf Haarlemse Timmerwerken is een allround timmerbedrijf dat werkzaam is in de omgeving van Amsterdam en garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Dit leveren wij tegen een scherpe prijs. Met onze meer dan 11 jaar ervaring als timmerbedrijf en met meerdere vakkundige timmermannen in dienst kunnen wij u van dienst zijn in zowel klein timmerwerk tot bouwtechnische timmerconstructies. Onze werklieden staan altijd voor u klaar en leveren perfect werk. Wij kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan.

Onze kernwaarden

  • Wij staan garant voor kwaliteit en vakkundig werk
  • Meer dan 11 jaar ervaring in o.a. interieurbouw en op- en aanbouw
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen
  • Wij zorgen voor een perfecte afwerken en leveren een uitstekende service.
  • Door ons grote netwerk kunnen wij elke wens realiseren.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en zo snel mogelijk contact met u opnemen.