Aannemer nodig? Haarlemse Timmerwerken is jouw bouwbedrijf in de regio Amsterdam en Haarlem

Wij brengen elke klus tot een goed einde

Opzoek naar een aannemer voor een renovatie, verbouwing, op of aanbouw? Voor alle klussen kunnen wij bij u langskomen voor vakkundig advies en het beste resultaat. Met oog voor detail en jarenlange ervaring bieden wij overal een passende oplossing voor. Wij werken met de beste materialen en bieden u een uitstekende service en garantie. Door een team met vakmannen zoals timmermannen, loodgieters, elektriciens, stukadoors en tegelzetters kunnen wij elke klus samen met u klaren.

Bekijk hier onze recent afgeronde projecten

De gehele verbouwing wordt tot in de puntjes verzorgd.

Een verbouwing zorgt altijd voor de nodige stress en kopzorgen, wij vinden het belangrijk dat u daar niet mee belast bent. Wij zorgen ervoor dat de verbouwing van A tot Z volledig wordt verzorgd, uitgevoerd en perfect wordt afgewerkt. Ons professionele en vriendelijke team kan u ook begeleiden bij het maken van ontwerpen of het aanvragen van een vergunning, daarnaast zorgen wij ervoor dat u op de hoogte blijft van alle vorderingen omtrent de verbouwing. Samen maken wij uw verbouwing, dromen en wensen tot een groot succes!

Uw verbouwing is onze zorg!

Aannemersbedrijf Haarlemse Timmerwerken is een aannemer die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap en dat tegen een scherpe prijs.

Als bouwbedrijf zijn we gespecialiseerd in interieurbouw, opbouw en aanbouw en kunnen wij u van dienst zijn in zowel klein timmerwerk tot grote renovaties. Ons team staat altijd voor u klaar en denkt graag met u mee. Samen met u werken wij naar het beste resultaat.

Onze kernwaarden

  • Wij staan garant voor kwaliteit en vakkundig werk
  • Meer dan 11 jaar ervaring in o.a. renovatie en op- en aanbouw
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen
  • Wij zorgen voor een perfecte afwerken en leveren een uitstekende service.
  • Door ons grote netwerk kunnen wij elke wens realiseren.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en zo snel mogelijk contact met u opnemen.