Huis verbouwen of renoveren? Haarlemse Timmerwerken is jouw bouwbedrijf gespecialiseerd in renovaties

Huis gekocht? Wij zijn uw partner in de renovatie.

Renovatie van complete woningen is een van onze specialiteiten.
Met jarenlange ervaring in grote grachtenpanden en oude jaren 30 woningen in zowel Haarlem als Amsterdam kunnen wij uw oude woning in een modern jasje stoppen. Hierin is niets ons te gek en staan wij graag voor uitdagingen, want elke verbouwing heeft een unieke oplossing nodig. Door een open offerte en altijd inspraak op meer en minder werk komt u nooit voor vervelende verassingen te staan. Wij streven ernaar om een contactpersoon aan te stellen. Wij laten de woning netjes en zo opgeruimd mogelijk achter zodat u ten alle tijden kan komen kijken naar de vorderingen. Neem contact met ons op en wij zullen samen met u, naar uw budget een plan maken.

Bekijk hier onze recent afgeronde projecten

Uw verbouwing is onze zorg!

Haarlemse Timmerwerken is een allround bouwbedrijf dat garant staat voor kwaliteit en vakkundig timmerwerk. Met meer dan 11 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in interieurbouw, opbouw en aanbouw en kunnen wij u van dienst zijn in zowel klein timmerwerk tot grote renovaties. Onze timmermannen staan altijd voor u klaar en leveren perfect werk.

Onze kernwaarden

  • Wij staan garant voor kwaliteit en vakkundig werk
  • Meer dan 11 jaar ervaring in o.a. renovatie en op- en aanbouw
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen
  • Wij zorgen voor een perfecte afwerken en leveren een uitstekende service.
  • Door ons grote netwerk kunnen wij elke wens realiseren.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en zo snel mogelijk contact met u opnemen.