Aanbouw of opbouw? Haarlemse Timmerwerken is jouw bouwbedrijf gespecialiseerd in aanbouw, opbouw en nieuwbouw

Uitbreidingsplannen? Wilt u een dakkapel, opbouw, aanbouw of schuur?

Wij kunnen u adviseren en helpen bij het realiseren van uw woonwensen.
Van aanbouw, opbouw tot dakkapellen, wij denken graag met u mee. Uw aannemer kan alles voor u uit handen nemen. Van fundering tot dakwerk, altijd een scherpe blik op vakmanschap en hoogwaardige materialen. Neem contact met ons op en wij zullen u begeleiden in al het voorbereidend werk zoals: vergunningen, tekenwerk en constructie berekeningen. Voor ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij staan voor ons werk. Met persoonlijk contact en oog voor detail bouwen wij samen met u uw nieuwbouw dromen uit. Uw verbouwing is onze zorg!

Bekijk hier onze recent afgeronde projecten

Uw verbouwing is onze zorg!

Wij kunnen al uw nieuwbouwwensen realiseren, van dakkapel, opbouw, aanbouw tot een schuur. Wij zijn actief in de regio van Haarlem, Velserbroek, Heemstede, Zandvoort en Amsterdam.

Aannemersbedrijf Haarlemse Timmerwerken is een aannemer die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap en dat tegen een scherpe prijs.

Als bouwbedrijf zijn we gespecialiseerd in interieurbouw, opbouw en aanbouw en kunnen wij u van dienst zijn in zowel klein timmerwerk tot grote renovaties. Ons team staat altijd voor u klaar en denkt graag met u mee. Samen met u werken wij naar het beste resultaat.

Onze kernwaarden

  • Wij staan garant voor kwaliteit en vakkundig werk
  • Meer dan 11 jaar ervaring in o.a. renovatie en op- en aanbouw
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen
  • Wij zorgen voor een perfecte afwerken en leveren een uitstekende service.
  • Door ons grote netwerk kunnen wij elke wens realiseren.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en zo snel mogelijk contact met u opnemen.