Nieuw raam of kozijn? Haarlemse Timmerwerken is jouw bouwbedrijf gespecialiseerd in ramen en kozijnen

Wilt u een nieuw kozijn, een nieuw raam of een nieuwe deur?

Haarlemse Timmerwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van al uw ramen, deuren, kozijnen en dakkapellen. Eerst zal er een timmerman bij u langskomen om alles in te meten en na bestelling van uw raam, kozijn of deur zal het in de meeste gevallen binnen 1 dag geplaatst kunnen worden. Ook doen wij er alles aan om uw woning inbraak veilig te maken, denk hierbij aan meerpunt sluitingen, veiligheidsbeslag anti-inbraakstrips, sloten en cilinder-service maar ook het plaatsen van extra licht of camera s valt binnen onze mogelijkheden.

Bekijk hier onze recent afgeronde projecten

Is het vervangen van uw kozijn boven uw budget? Wij ook de mogelijkheid tot houtrot herstel.

Wilt u een nieuw kozijn, een nieuw raam of een nieuwe deur? Bij Haarlemse Timmerwerken bent u aan het juiste adres, wij zijn uw ramen en kozijnen specialist in Haarlem, Heemstede, Velserbroek, Aerdenhout, Bloemendaal, Overveen en omstreken.

Aannemersbedrijf Haarlemse Timmerwerken is een aannemer die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap en dat tegen een scherpe prijs.

Als bouwbedrijf zijn we gespecialiseerd in interieurbouw, opbouw, aanbouw, ramen en kozijnen en kunnen wij u van dienst zijn in zowel klein timmerwerk tot grote renovaties. Ons team staat altijd voor u klaar en denkt graag met u mee. Samen met u werken wij naar het beste resultaat.

Onze kernwaarden

  • Wij staan garant voor kwaliteit en vakkundig werk
  • Meer dan 11 jaar ervaring in o.a. renovatie en op- en aanbouw
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen
  • Wij zorgen voor een perfecte afwerken en leveren een uitstekende service.
  • Door ons grote netwerk kunnen wij elke wens realiseren.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en zo snel mogelijk contact met u opnemen.