Keuken of interieurbouw? Haarlemse Timmerwerken is jouw bouwbedrijf gespecialiseerd in keukens en interieurbouw

Bent u uw keuken zat ? Of is uw keuken echt aan vervanging toe?

Bij Haarlemse Timmerwerken kunnen wij u helpen met onder andere het plaatsen van uw keuken, het afbreken en afvoeren van uw oude keuken, tegels plaatsen en of verwijderen, het verplaatsen van wanden, het doorbreken van muren en het elektra werk aanpassen tot in de meterkast behoren tot een van de vele mogelijkheden. Ook voor ander Interieur of Maatwerk kan onze timmerman u adviseren: van inbouwkasten tot schuifwanden, wij hebben overal een oplossing voor. Kijk voor interieurbouw en keuken ideeën bij onze foto’s van eerder gemaakte projecten en voor een passend advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bekijk hier onze recent afgeronde projecten

Uw verbouwing is onze zorg!

Wilt u een nieuwe keuken, kast, inbouwkast, schuifwand of ander maatwerk in de omgeving van Haarlem, Heemstede, Velserbroek, Zandvoort of Bloemendaal?

Aannemersbedrijf Haarlemse Timmerwerken is een aannemer die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap en dat tegen een scherpe prijs.

Als bouwbedrijf zijn we gespecialiseerd in interieurbouw, opbouw en aanbouw en kunnen wij u van dienst zijn in zowel klein timmerwerk tot grote renovaties. Ons team staat altijd voor u klaar en denkt graag met u mee. Samen met u werken wij naar het beste resultaat.

Onze kernwaarden

  • Wij staan garant voor kwaliteit en vakkundig werk
  • Meer dan 11 jaar ervaring in o.a. renovatie en op- en aanbouw
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen
  • Wij zorgen voor een perfecte afwerken en leveren een uitstekende service.
  • Door ons grote netwerk kunnen wij elke wens realiseren.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en zo snel mogelijk contact met u opnemen.